Τολό - Ναύπλιο image

Τολό - Ναύπλιο

Οδικό
Άγιο Πνεύμα 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 4 ημέρες 21/6
Από 249€
ή καλέστε μας στο

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (680 χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό Τολό όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση.  Διανυκτέρευση. 

 2η μέρα : ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ 

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δυο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική. Θα επισκεφθούμε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπίτι – μουσείο της Μπουμπουλίνας και το ναό του Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 3η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΡΜΙΟΝΗ – ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ  (250 χλμ)

 Πρωινό και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας το Ναύπλιο, σκέτη ζωγραφιά, λες κι έχει  βγει από τα παραμύθια. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης μιας και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι θα γνωρίσουμε την ιστορική πλατεία Συντάγματος  και θα απολαύουμε τον καφέ μας. Συνεχίσουμε για τον Πόρο. Περνώντας από Ερμιόνη, άφιξη στο Γαλατά και επιβίβαση προαιρετικά στο καράβι για τον καταπράσινο Πόρο, χρόνος ελεύθερος για βόλτα, και γεύμα εξ΄ ιδίων στο όμορφο νησί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 4η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680 χλμ)

Πρωινό. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα κάνουμε στάση για να πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο  Διατροφή

21/6

4

DOLPHIN 3*,Τολό

249€ +100€ 169€ Πρωινό


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05,30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
06.00 10€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.


Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.