Υπηρεσίες

Πλάνο ταξιδιού

Σχεδιάζουμε τα ταξίδια μας με κάθε λεπτομέρεια, αισθητική και πλατιά αντίληψη. Με πιστότητα στην περιγραφή και εκτέλεσή τους, με σωστή διάρκεια ξεναγήσεων και παραμονής στις διάφορες πόλεις, με επαρκείς χρόνους ψυχαγωγίας και αγορών. Οι επιλογές μας γίνονται πάντα με κριτήριο την ποιότητα. Και βέβαια πάντα φροντίζουμε να προσφέρουμε οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις. Είναι γεγονός ότι το καλό ταξίδι είναι υπεύθυνο ταξίδι. Κάθε πρόγραμμα και κάθε μετακίνηση υπολογίζονται με ακρίβεια για να μπορούμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών. Η φιλοσοφία μας για κάθε ταξίδι είναι η εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών από την αρχή μέχρι το τέλος του ταξιδιού. Εγγύηση στα ταξίδια, στις οδικές και οργανωμένες εκδρομές.

Πλάνο ταξιδιού
Ειδίκευση

Είναι το χαρακτηριστικό σημείο του επαγγελματικού μας επιπέδου, με τα κατάλληλα στελέχη που χρειάζονται για την οργάνωση, διεκπεραίωση και εκτέλεση των εργασιών. Τα προγράμματα μας δείχνουν την διαφορά μας, είναι οργανωμένα με πλούσιο περιεχόμενο και καινοτομίες, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες των εποχών, των επιθυμιών, των ταξιδιωτικών απαιτήσεων, ακόμα και των ηλικιών. Με τον σεβασμό και την υπευθυνότητα στη δουλειά μας, κάναμε όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες ευχαριστημένους φίλους ταξιδιώτες.

Ειδίκευση
Αρχηγοί - Συνοδοί - Ξεναγοί

Επιλεγμένα και εκπαιδευμένα άτομα, ευγενικά, υπεύθυνα, δυναμικά, πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν. Πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Σε τίποτα δεν θα είχαμε απόδοση αν δεν προσέχαμε όλα αυτά τα χρόνια τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήθος – ύφος, σε μας η ανθρώπινη επικοινωνία είναι το πάν. Η καταλληλότητα των στελεχών μας εξετάζεται και από την καλλιέργεια τους και από τον χαρακτήρα τους. Αρχηγοί, συνοδοί, συνεργάτες, ένα πραγματικά μεγάλο δίκτυο ανθρώπινου δυναμικού δίνει με την παρουσία του την ανθρώπινη νότα στα ταξίδια μας.

Αρχηγοί - Συνοδοί - Ξεναγοί
Μεταφορές

Το γραφείο μας επιλέγει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας έγκυρες και επώνυμες Αεροπορικές Εταιρείες με ποιότητα προσφερομένων υπηρεσιών, κατάλληλες ώρες δρομολογίων και καλές τιμές εισιτηρίων. Πολλές φορές για τις ανάγκες των ειδικών προγραμμάτων το Γραφείο μας ναυλώνει και πτήσεις charter με μεγάλα αεροσκάφη γνωστών ευρωπαϊκών εταιρειών.

Οι οδικές μετακινήσεις των εκδρομέων είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό γίνονται με σύγχρονα πολυτελή πούλμαν επιλεγμένων συνεργατών μας, με εκπαιδευμένους και έμπειρους οδηγούς.

Για τις ακτοπλοϊκές εκδρομές συνεργαζόμαστε με όλες τις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές εταιρείες εξασφαλίζοντας καμπίνες ή θέσεις στις καλύτερες τιμές.

Μεταφορές
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.