Σύρος Βραδινή αναχώρηση image

Σύρος Βραδινή αναχώρηση

Οδικό
Άγιο Πνεύμα 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 5ημ/3 διαν. 20/6
Από 279€
ή καλέστε μας στο

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΥΡΙΟ (540 χλμ)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 22.00 και αναχώρηση για Λαύριο. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την αρχόντισσα των Κυκλάδων, την Σύρο.

2η ημέρα: ΣΥΡΟΣ

Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα περιήγηση στην Ερμούπολη την πρωτεύουσα του νησιού και όλων των Κυκλάδων, θα δούμε την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με το Δημαρχείο και τον ανδριάντα του ναύαρχου αγωνιστή Ανδρέα Μιαούλη, την εξέδρα της Δημοτικής μπάντας, το Δημοτικό θέατρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Άνω Σύρο, την πρώτη ενετική πόλη. Θα περπατήσουμε στα πανέμορφα σοκάκια απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία. Θα επισκεφτούμε τον Καθολικό καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου (Σαν Τζώρτζης) και το μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ερμούπολη, με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Θέατρο Απόλλων, το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη. Τέλος, θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση για ξεκούραση. Έπειτα μια βραδινή βόλτα στην Ερμούπολη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΥΡΟΣ γύρος νησιού 

Πρωινό και αναχώρηση για το Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας που στεγάζεται στην έπαυλη Τσιροπινά στη Ντελαγκράτσια, ένα πετρόκτιστο ιστορικό κτίριο. Συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού όπου θα δούμε τον Μέγα Γιαλό, Βάρη,  Αζόλιμνο, Κίνι, Γαλησσάς και τον Φοίνικα, φυσικό λιμάνι του νησιού με χρυσή αμμουδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.  

5η ημέρα: ΛΑΥΡΙΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(550 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι, απόπλους για το Λαύριο. Άφιξη και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν θα επιστρέψουμε στην πόλη μας το βράδυ.


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο  Διατροφή

20/6

5

FRANCOISE 2*,Γαλησσάς 

279€ +75€ 189€ Πρωινό


Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.