Last Minutes Offers

  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    πατήστε more

    more
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΥΘΗΡΑ Καλοκαίρι 2019

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Γύρος Πελοποννήσου 7 ημέρες

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 7 ημέρες

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ∆ΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙ∆Ι – ΠΑΤΡΑ (473χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07.00 αναχώρηση. ∆ιέλευση από Λάρισα, Αλαµάνα, Χάνι Γραβιάς, Άµφισσα και άφιξη στους ∆ελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση για γεύµα προαιρετικά στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στη Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριµία µε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 2η ηµέρα: ΠΑΤΡΑ - ∆ΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΓ.ΛΑΥΡΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ (220χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αιγίου για το ∆ιακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό (ο µουτζούρης πρωτοέκανε την διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουµε για το µοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολληµένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο µε σπάνια οµορφιά. Άφιξη στην Ολυµπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 3η ηµέρα: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ (280χλµ)

Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυµπίας. Συνεχίζουµε για να επισκεφτούµε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης, ένα από τα επιβλητικότερα της Ελλάδας. Ανηφορίζοντας θα επισκεφτούµε την όµορφη ιστορική πολιτεία της Πύλου µε το έντονο νησιώτικο χρώµα και το νιόκαστρο µε υπέροχη θεά στη νήσο Σφακτηρία. Συνεχίζουµε για την Καλαµάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούµε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Αναχώρηση για Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριµία µε την όµορφη πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιαν/ση.

 4η ηµέρα: ΜΑΝΗ - ΠΥΡΓΟΣ ∆ΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (175χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, την ξερή γη µε τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Περνώντας το µανιάτικο χωριό ∆υρός θα επισκεφτούµε τα περίφηµα σπήλαια. Στη συνέχεια µέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη µε νησιώτικο χρώµα όπου θα κάνουµε στάση για καφέ, φτάνουµε στην πανέµορφη Μονεµβασιά, χτισµένη σ΄ ένα πελώριο βράχο µέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την µοναδική θέα και την οµορφιά του τοπίου. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Σπάρτη. ∆ιαν/ση.

5η ηµέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟ – ΤΟΛΟ

Πρωινό και ξεκινάµε για περιήγηση στην ερειπωµένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζοντας µέσω Τρίπολης, (γνωστή µε το όνοµα Τριπολιτσά, η οποία υπήρξε αποφασιστικής σηµασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821), φθάνουµε στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο και θα περιηγηθούµε στον αρχαιολογικό χώρο. Άφιξη στο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 6η ηµέρα: ΤΟΛΟ – Υ∆ΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια προαιρετική εκδροµή µε τοπικό καράβι για Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στις Σπέτσες στο νησί της Μπουµπουλίνας, µε το γραφικό του λιµανάκι τις όµορφες ταβέρνες και τα παϊτονάκια. Θα επισκεφτούµε το αρχοντικό της Μπουµπουλίνας, την Κοργιαλένειο Σχολή και το µουσείο των Σπετσών. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της πόλης ή να κάνετε βόλτα µε παϊτόνι. Συνεχίζουµε για την περίφηµη ΄Υδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µεταφορές που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Στο νησί µε την τεράστια ναυτική παράδοση, θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17ος αιώνας) µε το µαρµάρινο καµπαναριό, το Μουσείο της Ύδρας, και την προτοµή του Μιαούλη. Ελεύθερος χρόνος για να τριγυρίσετε στα στενά δροµάκια της χώρας, να κάνετε µία βόλτα στις ανηφόρες του νησιού µε τα γραφικά γαϊδουράκια και να απολαύσετε την ατµόσφαιρα του νησιού. Επιστροφή στο Τολό, και ελεύθερος χρόνος. ∆ιαν/ση.

 7η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στο Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για Μυκήνες και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερος χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Αναχώρηση για τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας µε στάσεις καθ’οδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας . -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένα ξενοδοχεία -∆ιατροφή -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων, σπηλαίων και αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσες ,Πόρος και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης