Last Minutes Offers

  • 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 / αναλυτικό πρόγραμμα

    πατήστε more

    more
  • Ταμπελάκια για βιτρίνα συνεργατών

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Ναύπλιο - Ορεινή Αρκαδία 4 ημέρες

ΝΑΥΠΛΙΟ - OΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ      4 ημέρες  

Αναχωρήσεις στις 25/10

 Τιμή συμμετοχής : 

Hotel ΕLΕΝΑ 2*, Ναύπλιο, Με πρωινό - 149€  κατ άτομο σε δίκλινο

 ********

Hotel PARK 3*, Ναύπλιο,  Με πρωινό - 165€  κατ άτομο σε δίκλινο

 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ (680 χλμ)
 

  Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Επόμενος σταθμός μας το γραφικό Ναύπλιο όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση. 

 

2η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ( ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ ) (230χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βυτίνα χτισμένη σε υψόμετρο 1.033μ. σε μια κοιλάδα στους πρόποδες του Μαινάλου, η Βυτίνα είναι ταυτισμένη με τις ομορφιές του φθινοπώρου και του χειμώνα, και έχει χαρακτηριστεί ως το «στολίδι του Μαινάλου». Τα παλιά πετρόχτιστα σπίτια της έχουν μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία που θα θαυμάσουμε περπατώντας στα σοκάκια του χωριού. Συνεχίζουμε για τη Δημητσάνα την Κυρά της Αρκαδίας που σε ταξιδεύει στον χρόνο. Θα δούμε τη βιβλιοθήκη που λειτουργεί από το 1764 και θα επισκεφθούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση στη Στεμνίτσα με τους πιο φημισμένους μεταλλοτεχνίτες της Ελλάδος, μια παραδοσιακή συντεχνία που διατηρείται μέχρι και σήμερα. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα δούμε το καμπαναριό –ωρολογοστάσιο στην κεντρική πλατεία που χτίστηκε από τηνιακό μαρμαρά το 1877 και το Ναό του Αγίου Γεωργίου με τοιχογραφίες του Φώτη Κόντογλου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, ψώνια και καφέ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 

 

3η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΑΛΑΜΗΔΙ

Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το όμορφο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Είναι γνωστό για το Μπούρτζι, μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι, για το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, για την Ακροναυπλία έτερο ενετικό φρούριο, επί της ομώνυμης χέρσο - νησίδας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης με την πλούσια αγορά και τη μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Το μεσημέρι ελεύθεροι στην όμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

4η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680 χλμ)

Πρωινό. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από τη Στερεά Ελλάδα. Θα κάνουμε στάση για να πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει. Με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου µας. Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό.

Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής