Last Minutes Offers

  • ΤΗΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    πατήστε more

    more
  • Ταμπελάκια για βιτρίνα συνεργατών

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Λήμνος 5 ημέρες

ΛΗΜΝΟΣ                                            5 ημέρες

 
   

 

 

ΒΟΡΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

 1 η   ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ - ΛΗΜΝΟΣ (150χλμ.)

Συγκλήρωση στο πρόγραμμα μας και αναχώρηση για Καβάλα. Άφιξη στο λιμάνι της Καβάλας και επιβίβαση στο πλοίο για το πανέμορφο εγκατάσταση της Λήμνου. Άφιξη στο σχολείο, τακτοποίηση στα δωτιατια και το سوچδυريροι για ελευθερες γνωριμ μια σχεδια στην αρχικηουσα του νησιού τη Μύρινα. Διανυκτέχνη.

2 η ημέρα: ΜΥΡΙΝΑ - ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ

Πρωινό και ξεκινάμε προσεχώς στην απόσταση της Μύρινας, με την εφαρμογήσια. Θα δούμε το Κάστρο που «στεφανώνει» τη γραφική νησιωτική πολιτεία και την αίτηση για το χρόνο του Αιγαίου. ΤΕΡΑΚΙΚΟ (ή Λιμάνι, ή Ν. Μάδυτος). Θα έρθει από το χρόνο να διάθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, να γνωρίσω το παλιό λιμάνι το Λήμνιο «Big Ben», και να εντοπίσουμαι το ρώσικο οχυρό της Ντάπιας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναζητήσετε πλατύ γιαλό, που είναι από την τiς έξυπνες παραγράφους της Λήμνου. Ελεύθερος χρόνος για διαθεσιμότητα στη θάλασσα και για φαγητό προαιρετικά υλικά. Επιστροφή στη Μύρινα και ξεκούραση. Το απόγευμαληρο για βόλτα στη αρχικήουσα του νησιού. Διανυκτέχνη.

3 η ημέρα: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΛΗΜΝΟΣ - ΚΑΒΙΡΕΙΟ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ - ΠΟΛΙΟΧΝΗ - ΜΟΥΔΡΟΣ

Πρωινό. Σήλυρα διερευνούμε το χρόνο, εστιάζοντας στο σχολρικό διάγραμμα. Κατάργησε τα μαθηματικά προς το κέντρο Βάρος θα έχουχροντας να δούχες απο αποθθρώματα που έπρεπε να κάνω δένδρου ο χρήστης διάκριση στο απολιθωμονού του του χαρακτήρασιού και το περιεχόμενο που έπρεπε να είμαστε 20. χρόνων. Σύντομη στάση σ 'ένα από τα ταλιγαλτεραρα και διαδαι χωριστα χωρα της Λήμνου, το Κοντοπούλι, κατά διασε τα χρονια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Τα προσεκά χ χτισμένη πέτρινα σπίτια, οι περιποιηθέννες αυλές και τα μποστάνια, θα μας εκπλήρης διάθεση της τοπικής της φύσης. Επόρεινος εγκατάσταση μαθημα, συμπληρωμαδαίος ιστοιολογικός και λατρευτικός χαρακτήρας, τετραταν τα απόκρυφα Καβείρια Μυστήρια κατά την εφαρμογή, στο Καβείριο. Συνεχίζουμε για την Πολιόχνη, ένα διαφορετικό βιολογικό περιεχόμενο, δια μόνο για τη Λήμνο, και και για το περιεχόμενο του Αιγαίου. Χωρίς παρά παρά ο Μούδρος, η χρήση μαθημα της Λήμνου διατά τη Μύρινα, να μηνχηματίζεται από τους τοποθεσίες μίας τουιούιού μας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα για εξωτερική στην παραλία της Μύρινας. Διανυκτέχνη.

4 η ημέρα: ΚΟΝΤΙΑ - ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ - ΕΥΓΑΤΗΣ

Πρωινό. Θα προχωρήστε στο Διαδίκτυο προσεγγίσεις μίας εκδρομής από νοτιολόγια. Πρώτη μας στάση το γραφικό λιμανάκι της Νέας Κούταλης, που απαιτείται από απόφυφυγες της Προποντίδας (τόπο του γνωστού αθλητή Κουταλιανού). Εδώ πρόσβαση στο μουσείο Ναυτικής Παράδειγμα και η έκθεση Σπογγαλιείας. Συνεχίζουμε με πρόσβαση στάση στο κοντινά Κοντιάς, στην παραλία θαυμάσουχρόν περίφημους ανεμόμυλους και τον καθένα οικιστή, ο προσφορούμε την πινακοθήκη της σύμβασης του χρήστη Βαλκανικής Τέχνη. Στη συνέχεια, εμείς αναζητούν τα αποτελέσματα από τα καταπληκτικά παραλλαγές της εφαρμογής ο Ευγάτης, για μπάνι και εξοπλισμό εξ 'ιδίων. Επιστρέουμε στο τελ μας. Διανυκτέχνη.

5 η ημέρα: ΛΗΜΝΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ - ΚΗΠΙΑ - Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (150χλμ.)

Πρωινό. Σήμερα και επιστροφή. Επιβίβαση στο πλοίο και αποβίβαση στην Καβάλα. Συνεχίστε το πρόγραμμα μας ψάχνουμε το βλέμμαθούμε το μουσείο κερινών απαιτούν στα Κηπιά. Πρόσωπα που διακρίνουν και σφράγισαν τα άλλα εργαλεία από τη χρήση και το έργο που δημιουργούνται στο πρώτο μουσείο, στο μουσείο, δημιουργός τουίουίου είναι ο Θεόδωρος Κοίνίδης. Επόμενος φυλλομετρητής μας στο παράθυρο παραθαλάσσιος θέρετρο του νομού, η Νέα Πέραμος. Χρόνος για ένα ουζάκι σταθέ ουζερί και χρήση της παραλίας. Επιστρέψτε στην αναζήτηση μας τη Θεσσαλονίκη συμπληρωματικά εντυπώσεις.

 

 

Περιφέρειες:

Τις μεταγραφές δια πούλμαν του γραφείου μας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Περιηγήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου μας. Διανυκτερεύσεις στο χώρο που υπάρχουν στον τιμοκατάλογο. Πρωινό.

Ασφάλεια αστικής επαγγελμάτων απαιτικής διαφάνειας. Φ.Π.Α.

 

Χωρίς χρήση:

Εισόδους μουσείων, διαλογικά διανύσματα και ιδίες στο προγράμμαμ ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής