Last Minutes Offers

  • ΤΗΝΟΣ καλοκαίρι 2021

    πατήστε more για να δείτε το έντυπο

    more
  • Ταμπελάκια για βιτρίνα συνεργατών

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Πάργα-Λευκάδα-Παξοί 4,5ημ

Τιμήσυμμετοχής :  IONIAN Apartments  με ημιδιατροφή

 4 ημέρες

Αναχωρήσεις στις 29/7, 5/8, 14/8, 19/8, 26/8, 2/9, 9/9

 175€ κατ άτομο με ημιδιατροφή

 5 ημέρες

Αναχωρήσεις στις 25/7, 1/8, 8/8, 14/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9

209€  κατ άτομο με ημιδιατροφή

 

Καταφύγιο  υπέροχων  διακοπών

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ - ΛΥΓΙΑ (430 χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 08:00 αναχώρηση, µέσω Εγνατίας Οδού.

Αφήνοντας πίσω μας τα Γιάννενα και συνεχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στις παράλιες ιόνιες ακτές της Θεσπρωτίας. Τοπία παραμυθένια. Καταλήγουμε στην υπέροχη οργανωμένη  παραλία της Πέρδικας την Αρρίλλα. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και κάνοντας μια θαυμάσια διαδρομή

φτάνουμε στην πανέμορφη Πάργα όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Τελευταίος μας σταθμός η Λυγιά όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Δείπνο - διανυκτέρευση.

2η µέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η µέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΣΟΥΛΙ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα, ο οποίος δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους όπου μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Συνεχιζουμε την γραφικοτατη διαδρομη μας για την περιοχή του Σουλίου. Φθάνουμε στο Μύλο του Σουλίου, που στέκει αγέρωχος σε πείσμα των καιρών, και προσδίδει την ελληνικότητα. Εδώ η φύση προσφέρει απλόχερα εναλλακτικό υδρομασάζ. Σκέτος πειρασμός. Επόμενη στάση μας τα Πηγάδια του Σουλίου. Σε μια μικρή κοιλάδα ανάμεσα στα βουνά στέκουν τα σπίτια των Μποτσαραίων, του Τζαβέλα, το Βουλευτήριο όπου έκαναν τις συνάξεις οι οπλαρχηγοί και οι εκπρόσωποι των οικογενειών. Εκεί βρίσκονται περίπου 67 πηγάδια. Φαίνονται ακόμη σήμερα τα 40. Ο συνολικός αριθμός των πηγαδιών φτάνει τα 400, καθώς κάθε φαμίλια Σουλιωτών είχε το δικό της πηγάδι. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας, ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στον πεζόδροµο της όµορφης παραλίας της Πρέβεζας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η µέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Όσοι δεν συμμετέχουν θα έχουν ελεύθερο χρόνο στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η µέρα: ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΡΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόμενοι για Άρτα θα κάνουμε στάση στο μουσείο της Νικόπολης. Συνεχίζουμε για να θαυμάσουμε το ιστορικό γεφύρι της Άρτας. Στάση για καφέ. Επόμενος σταθμός μας τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

 

 Σημείωση:  Στο 4ήµερο πρόγραµµα δεν πραγματοποιείται η 2η ηµέρα

 

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας

Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Ημιδιατροφή.

Ασφάλεια επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής