Last Minutes Offers

  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    πατήστε more

    more
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΥΘΗΡΑ Καλοκαίρι 2019

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Κωνσταντινούπολη 4 ημέρες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΒΟΣΠΟΡΟΣ

4 ημέρες βράδυ / 2 νύχτες

25 – 28 / 10 / 19

 

1η ημέρα :ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ(630 χλμ)

Αναχώρηση στις 22.00 από τo γραφείo μας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος αστυνομικός και τελωνειακός. Σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη θα περάσουμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί.

2η ημέρα : ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ – ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ

Επίσκεψη στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή), όπου συμφώνα με τον θρύλο έγινε το θαύμα με τα ψάρια την ημέρα της Άλωσης. Συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α., χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι», φυσικά. Στο χρόνο αυτό μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από την Αιγυπτιακή αγορά (Μισίρ Τσαρσί). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν θα σας ενθουσιάσει.

3η ημέρα : ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μετά το πρωινό η μέρα μας αρχίζει με προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο Ντολμά Μπαξέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε για ξενάγηση την

Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή-Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898, το Μίλιον και τα λουτρά της Ρωξελάνης (Χιουρέμ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

4η ημέρα : ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ(620χλμ)

Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών (όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ. Χ.). Στην συνέχεια επίσκεψη στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (Ενυδρείο), όπου εκτίθενται πάνω από 10000 διαφορετικά είδη θαλασσινών ψαριών. Αναχώρηση για τα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

Τιμή συμμετοχής :

ETERNO 3*(TAXIM) - 129€ με πρωινό

 LION 4*(TAXIM) - 139€ με πρωινό

GRAND HALIC 4*(ΤΑΧΙΜ) - 145€ με πρωινό

SEMINAL 4*(TAXIM) - 150€ με πρωινό

AVANT GARDE 4* sup(TAXIM)  - 155€ με πρωινό

 

 

Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας. Τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Πρωινό. Συνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πριγκιπόνησα , 5€

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ    

4 ημέρες / 3νύχτες

25 – 28/10 /19

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (620 χλμ)

Αναχώρηση στις 06.00 από τo γραφείo μας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος διαβατηρίων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μια πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν, θα σας ενθουσιάσει. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : Ι.Μ. ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ – ΑΓΟΡΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ

Πρωινό  και θα επισκεφθούμε το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) όπου συμφώνα με τον θρύλο έγινε το θαύμα με τα ψάρια την ημέρα της Άλωσης. Συνεχίζουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης, το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α., χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι», φυσικά. Ακολούθως περνάμε από την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου στην ασιατική ακτή. Συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μπόσταντζι, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τα μαγευτικά και καταπράσινα Πριγκιπόνησα. Άφιξη στην Πρίγκιπο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα με τα γραφικά παϊτόνια. Για όσους επιθυμούν προτείνουμε την ανάβαση-προσκύνημα στο μοναστήρι του Αϊ-Γιώργη του Κουδουνά. Γεύμα ατομικά σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα : ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ

Μετά το πρωινό η μέρα μας αρχίζει με προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ και στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στην Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή-Υδραγωγείο)του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898, το Μίλιον και τα λουτρά της Ρωξελάνης (Χουρέμ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

4η μέρα : ΚΩΝ/ΠΟΛΗ –ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΕΝΥΔΡΕΙΟ-  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (620χλμ)

Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ. Χ. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (Ενυδρείο), όπου εκτίθενται πάνω από 10000 διαφορετικά είδη  θαλασσινών ψαριών. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

Τιμή συμμετοχής :

ETERNO 3*(TAXIM) - 165€ με πρωινό

 LION 4*(TAXIM)-  175€ με πρωινό

NOVA PLAZA SQUARE 4*(ΤΑΧΙΜ) - 185€ με πρωινό

SEMINAL 4*(TAXIM) - 195€ με πρωινό

AVANT GARDE 4* sup(TAXIM)  - 205€ με πρωινό

 

Περιλαμβάνει: Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Πρωινό . Συνοδό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πριγγιπόνησα , 5€