Last Minutes Offers

  • ΤΗΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    πατήστε more

    more
  • Ταμπελάκια για βιτρίνα συνεργατών

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Κύθηρα 6 ημέρες

ΚΥΘΗΡΑ                                             6 ημέρες

 
   

 

 

ΑΠΛΑ,  ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΝΗΣΙ

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ (690 χλµ.)

 Αναχώρηση στις 07.00 από τα γραφεία µας, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ-  ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήµερα ξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, ο φάρος και ο πύργος του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στο οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

 3η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές, και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί  ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, µεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φθάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. Διανυκτέρευση.

 4η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήµερα θα συνεχίσουµε την γνωριµία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καµάρι, τον µικρό καταρράκτη της Φόνισσας και τη νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυµα. Καταλήγουµε σε µια από τις παραλίες του νησιού για να απολαύσουµε το µπάνιο µας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεµίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιµένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουµε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

 6η ηµέρα: ΣΠΑΡΤΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)

Πρωινό. Ηµέρα επιστροφής. Αφού απολαύσουµε τον καφέ µας στο κοσµοπολίτικο Λουτράκι, θα συνεχίσουµε και µε διάφορες στάσεις για καφέ – γεύµα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουµε στην πόλη µας. Η εκδροµή µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τα Κύθηρα.

 

 

 

Περιλαμβάνει:

Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τη διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο -Τα εισιτήρια Νεάπολη- Κύθηρα– Νεάπολη,   Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη,Πρωινό -Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα -Συνοδό του γραφείου µας -Ασφάλεια αστικής ευθύνης -Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής