Last Minutes Offers

  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    πατήστε more

    more
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΥΘΗΡΑ Καλοκαίρι 2019

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Κύθηρα

ΚΥΘΗΡΑ  6ημέρες

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ (690 χλµ.)

 Αναχώρηση στις 07.00πµ από τα γραφεία µας, στάση για καφέ στη Λάρισα και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου για γεύµα εξ ιδίων και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ

 Πρόγευµα. Σήµερα ξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κραναη που ένας µόλος το ενώνει µε τη στεριά, ο φάρος και ο πύργος του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στο οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό µουσείο Μάνης. Το µεσηµέρι θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για το πανέµορφο νησί των Κυθήρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

 3η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρόγευµα. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε µοναδικές οµορφιές τα τοπία εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζοντας τη γνωριµία µας µε το νησί και ξεκινώντας από τη Μυρτιδιά, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυµατουργή εικόνα της Παναγίας. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι-µεγάλο εµπορικό κέντρο µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φθάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλη επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, µικρό φρούριο που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. ∆ιανυκτέρευση.

 4η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρόγευµα. Σήµερα θα συνεχίσουµε την γνωριµία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καµάρι , η φόνισσα, ο µικρός καταρράκτης και η νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλοχέρη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (κεφαλοχώρι στο βόρειο τµήµα του νησιού) “Της κυράς το χωριό” ονοµάστηκε όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυµα. Καταλήγουµε σε µια από τις παραλίες του βορείου τµήµατος του νησιού, θα απολαύσουµε το µπάνιο µας και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεµίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιµένει η καταπληκτική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουµε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ξενάγηση στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

 6η ηµέρα: ΣΠΑΡΤΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)

Πρωινό. Ηµέρα επιστροφής. Αφού απολαύσουµε τον καφέ µας στο κοσµοπολίτικο Λουτράκι, θα συνεχίσουµε και µε διάφορες στάσεις για καφέ – γεύµα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουµε στην πόλη µας. Η εκδροµή µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τα Κύθηρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Την διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο -Τα εισιτήρια Γύθειο - Κύθηρα - Νεάπολη/ Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη -Πρωινό -Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα -Συνοδό του γραφείου µας -Ασφάλεια αστικής ευθύνης -Φ.Π.Α.

 ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Γεύµατα, ποτά, φιλοδωρήµατα. Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης