Last Minutes Offers

  • Πάσχα 2021 - αναλυτικό πρόγραμμα και τιμές

    πατήστε more

    more
  • Ταμπελάκια για βιτρίνα συνεργατών

    πατήστε more για να τα κατεβάσετε

    more

Newsletter

Γύρος Πελοποννήσου 7 ημέρες

Αναχωρήσεις στις 5/6, 19/6, 3/7

Τιμή συμμετοχής :

Hotel ASTIR 4*, Πάτρα / ANTONIOS 4*, Ολυμπία / LAKONIA 3*, Σπάρτη / PITSAKIS 3*, Τολό

329€ κατ άτομο με πρωινό + 2 δείπνα στο Τολό

 Σημείωση : +20€  hotel MENELAION 3* sup στη Σπάρτη

 

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (473χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.00. Διέλευση από Λάρισα, Χάνι Γραβιάς, Άµφισσα και άφιξη στους Δελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και στάση για γεύµα προαιρετικά στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία µε την πρωτεύουσα της Αχαΐας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 2η µέρα: ΠΑΤΡΑ - ΔΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΓ.ΛΑΥΡΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑ (220χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αιγίου για το Διακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουµε τον γραφικό οδοντωτό (ο µουτζούρης πρωτοέκανε την διαδροµή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταµού, τοπίο µε ιδιαίτερη οµορφιά και φτάνει µέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωµόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρας και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21. Συνεχίζουµε για το µοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, «κολληµένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο µε σπάνια οµορφιά. Άφιξη στην Ολυµπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 3η µέρα: ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ (280χλµ)

Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυµπίας. Στη συνέχεια θα  επισκεφτούµε το εντυπωσιακό κάστρο της Μεθώνης, ένα από τα επιβλητικότερα της Ελλάδας. Ανηφορίζοντας θα επισκεφτούµε την όµορφη ιστορική πολιτεία της Πύλου µε το έντονο νησιώτικο χρώµα και το νιόκαστρο µε υπέροχη θέα στη νήσο Σφακτηρία. Συνεχίζουµε για την Καλαµάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούµε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ. Αποστόλων. Αναχώρηση για Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριµία µε την όµορφη πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η µέρα: ΜΑΝΗ - ΠΥΡΓΟΣ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (175χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη µε τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Περνώντας το µανιάτικο χωριό Διρός θα επισκεφτούµε τα περίφηµα σπήλαια. Στη συνέχεια µέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη µε νησιώτικο χρώµα όπου θα κάνουµε στάση για καφέ, φτάνουµε στην πανέµορφη Μονεµβασιά, χτισµένη σ΄ έναν πελώριο βράχο µέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, τη µοναδική θέα και την οµορφιά του τοπίου. Χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην Σπάρτη. Διαν/ση.

5η µέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΤΟΛΟ (210χλμ)

Πρωινό και ξεκινάµε για περιήγηση στην ερειπωµένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζοντας µέσω Τρίπολης, (γνωστή µε το όνοµα Τριπολιτσά, η οποία υπήρξε αποφασιστικής σηµασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821), φθάνουµε στην Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυµάσουµε το αρχαίο θέατρο και θα περιηγηθούµε στον αρχαιολογικό χώρο. Άφιξη στο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

6η µέρα: ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια προαιρετική εκδροµή µε τοπικό καράβι για Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στις Σπέτσες στο νησί της Μπουµπουλίνας, µε το γραφικό τους λιµανάκι τις όµορφες ταβέρνες και τα παϊτονάκια. Θα επισκεφτούµε το αρχοντικό της Μπουµπουλίνας, την Κοργιαλένειο Σχολή και το µουσείο των Σπετσών. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της πόλης ή να κάνετε βόλτα µε παϊτόνι. Συνεχίζουµε για την περίφηµη ΄Υδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για τις µεταφορές που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Στο νησί µε την τεράστια ναυτική παράδοση, θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε το αρχοντικό του Τοµπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17ος αιώνας) µε το µαρµάρινο καµπαναριό, το Μουσείο της Ύδρας, και την προτοµή του Μιαούλη. Ελεύθερος χρόνος για να τριγυρίσετε στα στενά δροµάκια της χώρας, να κάνετε µία βόλτα στις ανηφόρες του νησιού µε τα γραφικά γαϊδουράκια και να απολαύσετε την ατµόσφαιρα του νησιού. Επιστροφή στο Τολό,       δείπνο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

 7η µέρα: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (650χλµ)

 Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στο Ναύπλιο, την πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, ανάβαση στο βράχο του Παλαµηδίου µε την πανοραµική θέα και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουµε για Μυκήνες και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, ελεύθερος χρόνος για γεύµα εξ’ ιδίων. Αναχώρηση για τον Ισθµό της Κορίνθου και συνεχίζουµε για Θεσσαλονίκη µέσω Λάρισας µε στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου µας.Διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία. Διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, το εισιτήριο του καραβιού για Ύδρα και Σπέτσες, Πόρο και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

Στην εκδρομή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ