Βόρεια Εύβοια 5 ημέρες image

Βόρεια Εύβοια 5 ημέρες

Οδικό
Καλοκαίρι 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 5 ημέρες 21/7, 4/8, 12/8, 25/8,1/9
Από 229€
ή καλέστε μας στο

1η μέρα  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΣΤΙΑΙΑ – ΠΕΥΚΙ -  ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ –ΑΙΔΗΨΟΣ (340χλμ.)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 για Εύβοια. Δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ), άφιξη στη Γλύφα από όπου θα πάρουμε το F/B για τον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Φτάνοντας στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και περνώντας από την Ιστιαία, το μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας, φτάνουμε στο πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο, το Πευκί. Όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Παναγία Ντινιούς, ένα μικρό εκκλησάκι όπου υπάρχει θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πανέμορφη κωμόπολη, γνωστή παγκοσμίως για τα ιαματικά λουτρά της. Διανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΑΙΔΗΨΟΣ – ΠΕΥΚΙ – προαιρετικά ΣΚΙΑΘΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Πευκί, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για την  καταπληκτική προαιρετική εκδρομή μας στην καταπράσινη Σκιάθο. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στις ξακουστές Κουκουναριές, και θα κάνουμε μια σύντομη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού της Σκιάθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. (όσοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν θα μεταφερθούν σε παραλία του Πευκί για μπάνιο ή θα περάσουν τη μέρα τους στην Αιδηψό). Διανυκτέρευση.

 μέρα : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ – ΛΙΜΝΗ (160χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον Όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Συνεχίζοντας και μετά από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή ανάμεσα στο κατάμεστο από βλάστηση περιβάλλον φτάνουμε στο Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Συνεχίζοντας  τη μέρα μας θα καταλήξουμε στη Λίμνη. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η µέρα: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ  - ΩΡΕΟΙ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Στη συνέχεια προαιρετικά µε βάρκες θα επισκεφτούμε τα Λιχαδονήσια όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη παραλία για µπάνιο. Γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απογευματάκι μια βόλτα στους γραφικούς Ωρεούς θα ολοκληρώσει τη μέρα μας.  Διανυκτέρευση.


5η ηµέρα: ΑΙΔΗΨΟΣ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλµ.)

 Πρωινό και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τα Καλά Νερά Βόλου, όπου θα έχουµε χρόνο για µπάνιο και γεύµα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη µε ενδιάµεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρικλινο  Διατροφή

21/7, 1/9

5

KASTRI 2*

Αιδηψός

229€ +85€
159€  Πρωινό 
4/8, 12/8, 25/8
249€ 179€ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05.30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
05.30 10€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια του F/B Γλύφα - Αγιόκαμπο – Γλύφα. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής,  τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.