Σύρος 6 ημέρες βράδυ image

Σύρος 6 ημέρες βράδυ

Οδικό
Καλοκαίρι 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 6 ημέρες 16/7, 20/7, 4/9
Από 369€
ή καλέστε μας στο

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΙΡΑΙΑ (520 χλμ)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 22.00 και αναχώρηση για Πειραιά. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την αρχόντισσα των Κυκλάδων, την Σύρο.

2η ημέρα: ΣΥΡΟΣ

Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα περιήγηση στην Ερμούπολη την πρωτεύουσα του νησιού και όλων των Κυκλάδων, θα δούμε την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη με το Δημαρχείο και τον ανδριάντα του ναυάρχου αγωνιστή Ανδρέα Μιαούλη, την εξέδρα της Δημοτικής μπάντας και το Δημοτικό θέατρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Άνω Σύρο, την πρώτη ενετική πόλη. Θα περπατήσουμε στα πανέμορφα σοκάκια απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία. Θα επισκεφτούμε τον Καθολικό καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου (Σαν Τζώρτζης) και το μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ερμούπολη, με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας. Επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Θέατρο Απόλλων, το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη πλατεία Α. Μιαούλη. Τέλος, θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μπάνιο στη θάλασσα. Έπειτα μια βραδινή βόλτα στην Ερμούπολη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΥΡΟΣ γύρος νησιού 

Πρωινό και αναχώρηση για το Κίνι, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Σύρου, με την πλούσια πολιτιστική και αθλητική παράδοση. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και επίσκεψη στο μικρό ενυδρείο της περιοχής.  Συνεχίζουμε για το παλιό Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας που στεγάζεται στην έπαυλη Τσιροπινά. Ένα υπέροχο πετρόκτιστο ιστορικό κτίριο, χαρακτηριστικό δείγμα των αρχοντικών σπιτιών του 19ου και 20ου αιώνα. Καταλήγουμε στον περίφημο Γαλησσά, φυσικό λιμάνι του νησιού με χρυσή αμμουδιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ, θα κάνουμε μια βόλτα στην Ερμούπολη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: προαιρετική εκδρομή ΤΗΝΟ ή ΜΥΚΟΝΟ

Πρωινό και σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή σε κάποιο από τα διπλανά νησιά, Τήνο ή Μύκονο. Εναλλακτικά θα επισκεφτούμε μια από τις όμορφες παραλίες της Σύρου.

6η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)

Πρωινό και μια τελευταία βόλτα στην όμορφη Ερμούπολη. Αναχώρηση για το λιμάνι, απόπλους στις 16:00 για τον Πειραιά. Άφιξη και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν θα επιστρέψουμε στην πόλη μας.


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο  Διατροφή

4/9

6

APOLLON PALACE 2*,Κίνι

369€ +110€ 229€ Πρωινό
16/7, 20/7
389€ +130€ 249€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.


Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. . Φόρο διαμονής,  τέλος  ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.