Σαμοθράκη image

Σαμοθράκη

Οδικό
Εκδρομές Ιουνίου 2022
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 4 ημέρες 24/6, 1/7, 8/7
Από 219€
ή καλέστε μας στο

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ(320χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση με προορισμό τη Σαμοθράκη! Μετά την απαραίτητη στάση μας στη Μουσθένη, φτάνουμε στην όμορφη Αλεξανδρούπολη. Θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε από κοντά το φημισμένο σύμβολό της, το Φάρο, αλλά και  χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Το μεσημέρι επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και φτάνουμε στη Σαμοθράκη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό στον παραλιακό δρόμο του νησιού.  Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΒΟΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΠΥΡΓΟΙ ΓΑΤΕΛΟΥΖΩΝ – ΡΕΜΑ ΦΟΝΙΑ – ΒΑΘΡΕΣ - ΘΕΡΜΑ  - ΚΗΠΟΙ 

Πρωινό και αναχώρηση. Θα κάνουμε μια στάση για να δούμε τους δίδυμους πύργους Γατελούζων και συνεχίζουμε  για βάθρες και το ρέμα του φονιά. Οι βάθρες είναι μια must εκδρομή στη Σαμοθράκη. Ένα πυκνό δάσος με πλατάνια, σφεντάμια και οξιές και ένα μονοπάτι που περνάει δίπλα και πάνω από τρεχούμενα νερά θα μας οδηγήσει στο γνωστό ρέμα του Φονιά με τις διαδοχικές μικρές λίμνες, τις βάθρες Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα αθλητικά μας παπούτσια. Στην επιστροφή θα κάνουμε μια στάση στα κοντινά Θέρμα για μια βόλτα μέχρι την γριά Βάθρα και προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στους Κήπους στο βόρειο άκρο του νησιού, σε ένα σεληνιακό τοπίο, θα μας μαγέψει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα  : ΝΟΤΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΗΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΧΙΑ ΑΜΜΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  - ΧΩΡΑ 

Ακολουθούμε διαδρομή προς τον Νότο, για να γνωρίσουμε και αυτή την περιοχή του νησιού. Θα επισκεφθούμε την Παναγιά Κρημιώτισσα και μετά θα καταλήξουμε στην Παχιά Άμμο, την πιο γνωστή παραλία της Σαμοθράκης. Χρόνος ελεύθερος, και προαιρετικό γεύμα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, με τα αιωνόβια πλατάνια και τη μοναδική θέα. Προαιρετικό δείπνο σε ταβέρνα με τη σπεσιαλιτέ του νησιού, κατσικάκι γεμιστό. Συνεχίζοντας θα ανηφορίσουμε στην γραφική Χώρα του νησιού, τον Πύργο, στην οποία δεσπόζουν τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου. Μια βόλτα στα δρομάκια του Πύργου θα σας επιβεβαιώσει ότι το νησί αυτό δεν κοιμάται ποτέ. Μια πληθώρα καταστημάτων με ρούχα και κοσμήματα, αλλά και πολλές επιλογές για φαγητό, καφέ και γλυκό θα γεμίσουν ευχάριστα τη βραδιά σας στη Σαμοθράκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(340χλμ) 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα για ξεκούραση  σε κάποια κοντινή παραλία ή εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν γύρος νησιού με καράβι για μπάνιο σε παραλίες που είναι δυσπρόσιτες. Αναχώρηση για το λιμάνι, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Αλεξανδρούπολη και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.Αναχώρηση 
Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή

24/6, 1/7, 8/7

4

AEOLOS 3* Καμαριώτισσα

219€

+40€

+149€ Πρωινό

Περιλαμβάνει:

  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.