Πάργα - Λευκάδα- Παξοί 4 & 5ημ image

Πάργα - Λευκάδα- Παξοί 4 & 5ημ

Οδικό
Καλοκαίρι 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 4 ημέρες 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9
  • 5 ημέρες 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9
Από 219€
ή καλέστε μας στο

1ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Παραλία ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΣΥΒΟΤΑ – ΛΥΓΙΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (460 χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση νωρίς το πρωί µέσω Εγνατίας οδού. Αφήνοντας πίσω μας τα Γιάννενα και συνεχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στις παράλιες Ιόνιες ακτές της Θεσπρωτίας. Τοπία παραμυθένια. Καταλήγουμε σε μια από τις υπέροχες οργανωμένες παραλίες. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και κάνοντας μία θαυμάσια διαδρομή φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Θα καταλήξουμε στη Λυγιά Πρεβέζης όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα στην όμορφη πόλη της Πρέβεζας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2ηµέρα: ΠΑΡΓΑ – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ (70χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Επιστρέφοντας στην Πάργα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γνωριμία με τη γραφική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

3ηµέρα: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ– ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ (140χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ.,

2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους. Μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα, καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4ηµέρα: ΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (120χλμ)

 Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας. Πρώτη επίσκεψη στην ξακουστή παραλία Εγκρεμνοί, έπειτα Πόρτο Κατσίκι, και συνεχίζουμε για το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, όπου και χρόνος για φαγητό. Συνεχίζουμε για την παραλία Αφάλες της Ιθάκης, τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα). Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΛΥΓΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (370χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση. Η ημέρα της επιστροφής, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τη λίμνη Ζηρού, που αποτελεί ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της Κεντρικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, αποτελεί ένα ιδιότυπο πάρκο, που δεν το δημιούργησε ο άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση. Χρόνος για έναν απολαυστικό, χαλαρωτικό καφέ και συνεχίζουμε για τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εμπειρίες.


Σημείωση : Στο 4ημερο πρόγραμμα παραλείπεται η 4η μέρα

 


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρικλινο  Διατροφή

14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9

5

ΙΟΝΙΑΝ P, apartments/STEFANIA 

Λυγιά Πρεβέζης

259€ +75€
149€ πρωινό
18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 5/9, 12/9
4 219€ +100€ 179


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05.30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
05.30 10€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. Πρωινό. Ασφάλεια επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής,  τέλος  ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.