Οχρίδα image

Οχρίδα

Οδικό
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνια
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 24/12, 27/12, 5/1
Από 159€
ή καλέστε μας στο

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλµ.) 

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μέσω Αµύνταιου, Φλώρινας µε στάσεις για καφέ, άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθµός µας το γνωστό Μοναστήρι. (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία µε την πόλη και προαιρετικό γεύµα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το απόγευµα θα πιούµε τον καφέ µας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας µια πρώτη γεύση από την όµορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η µέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ (80 χλµ.) 

Πρωινό και αναχώρηση. Θα περάσουµε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίµνης και θα καταλήξουµε στο µοναστήρι του Οσίου Ναούµ. Θα επισκεφθούµε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων µε αγίασµα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσµήµατα φτιαγµένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουµε στην Οχρίδα όπου θα δούµε το άγαλµα των αδελφών Κύριλλου και Μεθόδιου και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήµερα λειτουργεί σαν µουσείο. Όσοι θέλουν µπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραµική θέα. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας για γεύµα και ξεκούραση. Το απόγευµα µια βόλτα στην όµορφη Στρούγκα - τουριστικό θέρετρο - στη δυτική όχθη της λίµνης, θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Δείπνο µε ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η µέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλµ.) 

Πρωινό στο ξενοδοχείο µας. Σήµερα µια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίµνη θα ολοκληρώσει το πρόγραµµα µας. Μετά το γεύµα µας στο ξενοδοχείο παίρνουµε τον δρόµο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στην πόλη µας το βράδυ.


Αναχώρηση 
Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή
24/12, 27/12, 5/1
3

AQUALINA 4*,Οχρίδα 

159€ +50€ 99€ Πλήρη διατροφή


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ hotel XENIA  05.30 15€
ΣΕΡΡΕΣ  Εθνική Τράπεζα  05.30 10€
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Αγίας Σοφίας 48  07.30 -
ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΚΤΕΛ Κατερίνης  05.45  10€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.Συνοδό του γραφείου µας.Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πλήρη διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.