Οχρίδα image

Οχρίδα

Οδικό
Άγιο Πνεύμα 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 22/6
Από 179€
ή καλέστε μας στο

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλµ.) 

 Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία µας και με στάσεις καθοδόν για καφέ, φτάνουμε στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθµός µας, η πάλαι ποτέ ένδοξη, Ελληνική πόλη, το γνωστό Μοναστήρι. (ΜΠΙΤΟΛΑ). Γνωριμία µε την πόλη και προαιρετικό γεύµα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το απόγευµα θα πιούµε τον καφέ µας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας µια πρώτη γεύση από την όµορφη πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η µέρα: ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ (80 χλµ.) 

 Πρωινό και αναχώρηση. Θα περάσουµε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδίν, Πεστάνι και Τρεπγίτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίµνης και θα καταλήξουµε στο µοναστήρι του Οσίου Ναούµ. Θα επισκεφθούµε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (εκκλησία των βράχων µε αγίασµα). Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσµήµατα φτιαγµένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουµε στην Οχρίδα όπου θα δούµε το άγαλµα των αδελφών Κύριλλου και Μεθόδιου και την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήµερα λειτουργεί σαν µουσείο. Όσοι θέλουν µπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραµική θέα. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας για γεύµα και ξεκούραση. Το απόγευµα µια βόλτα στην όµορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίµνης, θα ολοκληρώσει τη µέρα µας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Δείπνο µε ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

3η µέρα: ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλµ.) 

 Πρωινό στο ξενοδοχείο µας. Σήμερα µια υπέροχη κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίµνη θα ολοκληρώσει το πρόγραµµα µας. Μετά το γεύµα µας στο ξενοδοχείο παίρνουµε το δρόµο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουµε στην πόλη µας το βράδυ.

 

Αναχώρηση 
Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή
22/6 3

AQUALINA 4*,Οχρίδα 

179€ +55€ 129€ Πλήρη διατροφήΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05,30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
06.00 10€


Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας.Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πλήρη διατροφή (πρωινό – γεύμα - δείπνο).Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.