Ναύπλιο Ύδρα - Σπέτσες image

Ναύπλιο Ύδρα - Σπέτσες

Οδικό
Καλοκαίρι 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 5 ημέρες 28/7, 4/8
Από 299€
ή καλέστε μας στο

1η  μέρα :  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ -  ΝΑΥΠΛΙΟ (614χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Άφιξη στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Τολό από όπου θα πάρουμε το καράβι, προαιρετικά για την περίφημη Ύδρα και τις Σπέτσες. Πρώτος σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενάκια και θα έχουμε χρόνο να επισκεφτούμε το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίμησης Θεοτόκου, χρόνος  για καφέ στο πανέμορφο λιμανάκι. Επόμενος σταθμός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούμε το αρχοντικό-μουσείο της Μπουμπουλίνας όπως και τον Ιερό Ναό  Αγίου  Νικολάου. Το απόγευμα επιστροφή στο Ναύπλιο. Χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.

3η  μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ  - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Πρωινό και αναχώρηση με το πούλμαν για τον Πόρο. Διέλευση από την Ερμιόνη, άφιξη στον  Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι (προαιρετικά) για Πόρο. Γνωριμία με το νησί και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζοντας τη μέρα μας θα  απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία στο γραφικό Πόρτο Χέλι. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η  μέρα : ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ  - ΠΑΛΑΜΗΔΙ (180χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη, το μουσείο. Στην παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Μετάβαση σε κοντινή παραλία για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Διανυκτέρευση.

5η  μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (614χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής, αφού διασχίσουμε τον Ισθμό της Κορίνθου, θα μεταβούμε στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι. Στη διάσημη λουτρόπολη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό. Έπειτα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και μετά τις ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο  Διατροφή

28/7, 4/8

5

NAFPLIA 2*,Ναύπλιο κεντρικό

299€ +80€ 189€ ΠρωινόΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05.30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
05.30 10€

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια .Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής,  τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.