Κύθηρα image

Κύθηρα

Οδικό
Καλοκαίρι 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 6 ημέρες 16/7 30/7,31/8,1/9
Από 369€
ή καλέστε μας στο

1ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ (690 χλµ.)

 Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία µας, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην Τρίπολη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2ηµέρα: ΤΡΙΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ-  ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήµερα ξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

 3ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί  ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. Διανυκτέρευση.

 4η μέρα: ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήμερα θα συνεχίσουμε τη γνωριμία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καμάρι, τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και την νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Θα απολαύσουμε το µπάνιο µας στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

5ηµέρα: ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουμε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την Τρίπολη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

 6ηµέρα: ΤΡΙΠΟΛΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ) 

Πρωινό. Ημέρα επιστροφής και ξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίζουμε και µε διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων, θα επιστρέψουμε στην πόλη µας. Η εκδρομή µας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή
16/7
6

Hotel VENADROS 3*,Αγία Πελαγία - Κύθηρα 

ALEX 2*, Τρίπολη

369€ +120€ 259€Πρωινό
30/7,1/9

Hotel ANATOLI / PANTONIA 3*,Αγία Πελαγία - Κύθηρα 

ALEX 2*, Τρίπολη

389€ +135€ 269€
31/8

Hotel VENADROS 3*,

Αγία Πελαγία - Κύθηρα 

ALEX 2*, Τρίπολη

389€
+120€


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΑΒΑΛΑ  ΣΗΜΑΙΕΣ 05.00 15€
ΔΡΑΜΑ ΧΕΝΙΑ HOTEL  05.30 15€
ΣΕΡΡΕΣ
Εθνική Τράπεζα
05.30 10€
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΩΡΗΣΗ 1/9

Περιλαμβάνει:

Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τη διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο Τα εισιτήρια Νεάπολη- Κύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη, Πρωινό.Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα Συνοδό του γραφείου µας Ασφάλεια αστικής ευθύνης  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής,  τέλος  ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.