Κέρκυρα image

Κέρκυρα

Οδικό
28η Οκτωβρίου 2023
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 27/10
Από 159€
ή καλέστε μας στο

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ (360χλμ)

 

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ελεύθερος χρόνος για φαγητό.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  και το απόγευμα επίσκεψη στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα : ΓΑΣΤΟΥΡΙ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (περιήγηση πόλης)

 

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι, ένα όμορφο χωριό και που στη κορυφή του λόφου του βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Στο πλαίσιο του έργου προστασίας και ανάδειξης του ιστορικού Αχίλλειου, παραμένουν  κλειστοί οι εσωτερικοί χώροι του ανακτόρου, όμως είναι διαθέσιμοι οι εξωτερικοί – ανοιχτοί χώροι του μουσείου. Σε μια διαδρομή που εμπεριέχει τον χώρο του Περιστυλίου, του Ανακτόρου και τους αυτοκρατορικούς κήπους, έχοντας την δυνατότητα να θαυμάσουμε από κοντά τα πλήρως αποκατεστημένα μαρμάρινα αγάλματα των κήπων και ειδικά τον «Θνήσκοντα Αχιλλέα» που είναι και το σύμβολο του Αχίλλειου, με μια επιπρόσθετη μοναδική εμπειρία, καθώς θα μπορούμε να δούμε μετά από δεκαετίες αποκατεστημένο το φονικό βέλος στο εν λόγο μνημειώδες γλυπτό.  Συνεχίζουμε για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας, το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και  το βράδυ βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ– ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (385χλμ)

 

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας και αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στάση για καφέ στα Γιάννενα και άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή

27/10

3

HELLINIS 3*,Κανόνι

159€ +55€ 110€ ΠρωινόΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. -Συνοδό του γραφείου µας. -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. -Πρωινό. -Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα. -Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρος διανυκτέρευσης.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.