Φιλιππούπολη 3 ημέρες image

Φιλιππούπολη 3 ημέρες

Οδικό
Άγιο Πνεύμα 2024
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 22/6
Από 159€
ή καλέστε μας στο

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (400χλµ.)

 Αναχώρηση από τα γραφεία µας νωρίς το πρωί. Με κατεύθυνση τα σύνορα του Προµαχώνα. Διέλευση και στάση στο Duty Free. Συνεχίζοντας και περνώντας έξω από το Σαντανσκι και το Μπλακόεβγκραντ φτάνουμε στο μοναστήρι της Ρίλα, το σηµαντικότερο µοναστήρι της Βουλγαρίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούµε ανεκτίµητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταµόρφωσης, παλιές εικόνες καθώς και κοινόχρηστους χώρους των µοναχών. Στη συνέχεια θα επιστεφτούµε το γνωστό φηµισµένο χιονοδροµικό κέντρο Μπόροβετς, που βρίσκεται στην καρδιά του ψηλότερου βουνού της χώρας το βουνό Ρίλλα. Άφιξη στη Φιλιππούπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση


2η µέρα: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

 Πρωινό και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την Φιλιππούπολη. Κτισµένη στις όχθες του ποταµού Έβρου και ανάµεσα σε επτά λόφους είναι η δεύτερη µεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας µε σηµαντική θέση στην οικονοµία, στο εµπόριο και στις επιστήµες. Θα επισκεφθούµε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, το λαογραφικό µουσείο Κουγιουµτζόγλου και το σπίτι του Λαµαρτίνου. Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά της παλαιάς πόλης θα δούµε το Ρωµαϊκό Θέατρο µε την πανοραµική θεά προς την πόλη, τον λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού και το Ιµαρέτ τζαµί. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Διανυκτέρευση.


3η µέρα: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σόφια ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τη Βουλή, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγ. Κυριακής, τα Ρωμαϊκά μνημεία και το Ναό του Νέφσκι. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.


Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή

22/6

3 RAMADA TRIMODIUM 4* 159€ +55€ 109€ ΠρωινόΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΗΜΕΙΟ ΩΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΚΟΖΑΝΗ  MY MARKET-ΚΟΜΒΟ ΛΑΡΙΣΗΣ  04,00 10€
ΒΕΡΟΙΑ  ΕΛΙΑ 05,15 10€
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ hotel MANTHOS  05.45 10€


Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας.Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.