Βόρεια Εύβοια 3 ημέρες image

Βόρεια Εύβοια 3 ημέρες

Οδικό
28η Οκτωβρίου 2023
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 27/10
Από 149€
ή καλέστε μας στο

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΓΛΥΦΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ – ΙΣΤΙΑΙΑ - ΑΙΔΗΨΟΣ (270χλμ.) 

Συγκέντρωση στα γραφεία µας και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν θα επιβιβαστούμε στο πλοίο από τη Γλύφα με προορισμό τον Αγιόκαµπο της Εύβοιας. Μετά την άφιξη μας θα κατευθυνθούμε προς την Παναγία Ντινιούς. Ενα μικρό εκκλησάκι στη Βόρεια Εύβοια, κοντά στην Ιστιαία, όπου υπάρχει θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός η Ιστιαία που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Βόρειας Εύβοιας, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση. Συνεχίζουμε για Αιδηψό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την φημισμένη λουτρόπολη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΠΡΟΚΟΠΙ (ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ) –  ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ  ΔΡΥΜΩΝΑ – ΑΙΔΗΨΟΣ (195χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι αυτό φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, το οποίο έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα και καφέ. Αναχώρηση για να   επισκεφθούμε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, κτισμένο στην καρδιά μιας όμορφης πυκνόφυτης έκτασης στην περιοχή Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας. Ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας και μετά από μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή σε ένα κατάμεστο από βλάστηση περιβάλλον, φτάνουμε στους καταρράκτες του Δρυμώνα, που συνθέτουν μια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΙΔΗΨΟΣ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ – ΓΛΥΦΑ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (310 χλμ.)

Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την τελευταία μας βόλτα στην Αιδηψό και θα αναχωρήσουμε, µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας, για τον Βόλο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στα ξακουστά ουζερί της όμορφης παραλίας της πόλης για γεύμα εξ’ ιδίων. Μετά το γεύμα και τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών  Διατροφή

27/10

3

THALASSA 3* ,Αιδηψό 

149€ +50€ 105€ Ημιδιατροφή Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια του F/B Γλύφα - Αγιόκαμπο – Γλύφα. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.