Αθήνα 3 ημέρες image

Αθήνα 3 ημέρες

Οδικό
Απόκριες
Ημερομηνιες αναχωρησεων
  • 3 ημέρες 5/3
Από 135€
ή καλέστε μας στο

Γνωρίζουμε την πρωτεύουσα μας

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (500 χλμ.) 

 Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07.00, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε  στην Αθήνα και ξεκινάμε μια οδική περιήγηση σε κάποια από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου. Την πλατεία Συντάγματος με την Βουλή, τον εθνικό κήπο, το Ζάπειο Μέγαρο, το Παναθηναικό στάδιο, τις Στήλες του Ολυμπίου Διός. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ βόλτα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι. Διανυκτέρευση.


 2η μέρα: ΑΘΗΝΑ - καρναβάλι στην ΠΑΤΡΑ ( 430 χλμ.)

Πρωινό και αναχωρούμε για να περάσουμε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση χαρά γέλιο. Στην Πάτρα την πόλη όπου γίνεται το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας μας θα ζήσουμε αξέχαστες           ώρες. Η παρέλαση του καρναβαλιού και η κατάλληλα στολισμένη πόλη θα μας φιλοξενήσει μέχρι το απόγευμα που θα πάρουμε τον δρόμο για την Αθήνα. Διανυκτέρευση.

   


 3η μέρα: ΑΚΡΟΠΟΛΗ - Μουσείο ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ –Ίδρυμα Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 500 χλμ.)

  Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στο νέο υπερσύχρονο μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που το περιβάλλουν.  Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.


Σημείωση : Καθώς η πανδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν και να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα. 


Στην εκδρομή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

3 ημέρες 

Hotel ILISSOS 4* 135€ με πρωινό 

επιβάρυνση Μονόκλινου : +€ / παιδί 2 εως 12 ετών σε τρίκλινο €


Hotel Athenian CALLIRHOE 4* 139€με πρωινό 

επιβάρυνση Μονόκλινου : +€ / παιδί 2 εως 12 ετών σε τρίκλινο €
Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Επίσημο ξεναγό για την Ακρόπολη. Συνοδό του γραφείου µας. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει : Ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρος διαμονής

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.