Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Ζάκυνθος

 

 

Ζάκυνθο

4 ημέρες

  

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (580 χλμ.) Μ. Παρασκευή .

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 06.00 αναχώρηση. Άφιξη στην Κυλλήνη και απόπλους για το λουλούδι της Ανατολής, τη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιτάφιου Θρήνου ,επιστροφή στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια για όσους επιθυμούν η περιφορά του Επιταφίου, όπου σύμφωνα με παμπάλαιο έθιμο, δε γίνεται το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου. Στις 4.15 περίπου το πρωί γίνετε η έξοδος του Επιταφίου στην πόλη όπου επιστρέφει γύρω στις 5.30 στο ναό, και συνεχίζεται η Ακολουθία του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου. Ο ωραιότατος ύμνος “Τον Κύριο υμνείτε…”, τονισμένος και αυτός στην Ζακυνθινή εκκλησιαστική μουσική, σηματοδότησε την ξακουστή “Gloria”(δόξα) ή το “κομμάτι” (Πρώτη Ανάσταση) και το σπάσιμο των πήλινων σταμνών στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Διαν/ση.

 2η μέρα. ΑΓ. ΜΑΥΡΑ-ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ –ΖΑΚΥΝΘΟ M. Σάββατο

Πρωινό. Σήμερα θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού .Στο χωριό Μαχαιράδο θα δούμε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Θα θαυμάσουμε από ψηλά το ‘ναυάγιο-σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φθάσουμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ. Μάρκου, και θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο μας με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διαν/ση.

 3η μέρα :  ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ –ΜΠΟΧΑΛΗ- ΠΟΛΗ.  Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.  Χριστός  Ανέστη.

Πρωινό και μετάβαση στη Μπόχαλη το μπαλκόνι της Ζακύνθου και στο λόφο Στράνη με την πανοραμική θέα όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο. Στη συνέχεια επίσκεψη στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη, μέχρι την ώρα του εορταστικού πασχαλιάτικου γεύματος στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βραδάκι μια βόλτα στην ξακουστή παράλια του Λαγανά. Διαν/ση.  

  4η μέρα : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (580 χλμ.)

 

Πρωινό και αναχώρηση, απόπλους για Κυλλήνη και με διάφορες απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.  

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.iΤις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.iδιατροφή (στην οποία περιλαμβάνεται το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα).iΤα εισιτήρια του πλοίου Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. iΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια για τις βάρκες στις Γαλάζιες Σπηλιές, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

πατήστε έδω για να δείτε τον τιμοκατάλογο