Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 3ημ

     ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

         3 ημέρες

  26 – 28 / 5 / 18

 

   1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ –  ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Πρώτη στάση καθοδόν για καφέ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μέσω Ιωαννίνων φθάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας.

Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ’ ιδίων, και  καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στην περιοχή της Πρέβεζας.  Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στην παραλία, τα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης Πάργας. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΛΥΓΙΑ – ΡΟΔΑΥΓΗ – ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ – ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ)

Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα ορεινά χωριά τις περιοχής την Ροδαυγή, με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804 και την απολαυστική  θέα στη μαγευτική κοιλάδα του Αράχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το  αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα  <<Γέφυρα της Πλάκας>> το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα,  στην καρδιά των Τζουμέρκων  σκαρφαλωμένο στα 700μ, φθάνουμε στα Πράμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης Λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα  εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 3η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)

  Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.

 

Τιμή συμμετοχής :

 

ΝΙΚΟ 2*, Κανάλι  -  125€ με ημιδιατροφή

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

—Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.—Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.—Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο — Ημιδιατροφή —Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.