Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΤΗΝΟΣ 19-22 / 6 /17, 4ημ

 

 

ΤΗΝΟΣ

4 ημέρες

αναχώρηση Δευτέρα πρωί - επιστροφή Πέμπτη

19 - 22/6/17

 

1η  μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 08.00. Mε καθοδόν   στάσεις φθάνουμε το μεσημέρι στην Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

2η  μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της Αγίας, η Κάρα Της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ,  Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο. Γεύμα εξ΄ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια.

3η  μέρα :  ΤΗΝΟΣ

Πρωινό. Η ημέρα στη διάθεση σας για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις  καταγάλανες παραλίες του νησιού, Η μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα γειτονικά νησιά όπως Μύκονος – Σύρο-Άνδρος.

4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν με καθοδόν στάσεις άφιξη αργά  το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Δωμάτια  ΝΙΚΙ / PALLADA / SOULA χωρίς πρωινό139 €

 

Hotel BYZANTIO / LEANDROS 2* - 169 με πρωινό

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.iΤα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. iΤις 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.i Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA  που δεν περιλαμβάνουν πρωινά).iΤις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.