Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Πρέβεζα - Λευκάδα - Πάργα

 

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ

 

 4 και 3 ΗΜΕΡΕΣ        

 

1η μέρα:  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (379 χλμ.)  Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07:00 αναχώρηση, δια μέσου Εγνατίας οδού, και με καθ’ οδών στάσεις άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το μοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συνεχίζουμε για την Άρτα όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα. Άφιξη και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην περιοχη της Πρέβεζας. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στην Πρέβεζα για γνωριμία με την πόλη,  όπου θα δούμε το Βενετσιάνικο φρούριο του Αγ.Ανδρέα, τον  Παντοκράτορα  και  το

 Βενετσιάνικο ρολόι της πόλης, και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.[συγκεντρώνονται όλοι οι Επιτάφιοι της πόλης στην κεντρική πλατεία],διαν/ση.

 

2η μέρα:  ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ (40 χλμ.)  Μ. Σάββατο.

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην Λευκάδα για μία γνωριμία με την πατρίδα του Σικελιανού και του Βαλαωρίτη. Από το Νυδρί προαιρετική βόλτα με βαποράκι στα Πριγκιποννήσια, την Μαδουρή του Βαλαωρίτη όπου βρίσκεται και το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή, το Σκορπιό το νησί του Ωνάση και την Αγία Κυριακή. Επιστροφή στο ξενοδοχειο μας για ξεκούραση.Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης και στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα.Διαν/ση.

 

3η μέρα:  ΠΡΕΒΕΖΑ - ΠΑΡΓΑ (50 χλμ.) Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.   Χριστος  Ανεστη.

Πρωινό αναχώρηση για την εκδρομή στην Πάργα. Περνώντας από τη Νικόπολη ,φθάνουμε  στη γραφική κωμόπολη με τις σπάνιες φυσικές ομορφιές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το φρούριο της πόλης και η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων όπου υπάρχουν σπάνια εκκλησιαστικά και ιστορικά κειμήλια. Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη Πάργα για καφέ και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα και γλέντι. Ξεκούραση, και νωρίς το βραδάκι μια βόλτα στην όμορφη παραλία της Πρέβεζας,θα ολοκληρώσει τη μέρα μας.Διαν/ση.

 

4η μέρα:  ΠΡΕΒΕΖΑ – ΣΥΒΟΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (480 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για καφέ στα όμορφα Σύβοτα, τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος για γνωριμία με την πόλη όπου ακόμα πλανιεται ο ήχος του ισλάμ.[Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείται το νησάκι όπου βρίσκεται το μουσείο του Αλή Πασά]. Αναχώρηση και με στάσεις καθοδόν άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Στο 3ημερο προγραμμα δεν πραγματοποιειται η εκδρομη στα Πριγκηπονησα και επισκεφτομαστε τη Λευκαδα την 1η μερα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝEI: Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο. Τις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.  Ημιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα καθημερινά εκ των οποίων το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα).Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


πατήστε έδω να δείτε τον τιμοκατάλογο