Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΟΧΡΙΔΑ 3ημ

ΟΧΡΙΔΑ

                                                                              Μπίτολα – Όσιος Ναούμ  

3 ημέρες

                                                                                          26 – 28 / 5 / 18

       

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) 

Αναχώρηση στις 07.30 από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ ,άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό μοναστηράκι. [ΜΠΙΤΟΛΑ].Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα .Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα  πιούμε το καφεδάκι μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο-διαν/ση.

2η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.) 

Πρόγευμα και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδιν, Πεστανι και Τρεπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής[εκκλησία των βράχων με  άγιασμα]. Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα για να δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα-τουριστικό θέρετρο-στη δυτική όχθη της λίμνης,θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διαν/ση.  

  3η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα  μια υπέροχη κρουαζιέρα [προαιρετική] στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο μας παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.                    

Τιμή συμμετοχής :

AQUALINA 4* - 119με πλήρη διατροφή

METROPOL / BELLEVUE 4* -125€με πλήρη διατροφή

NOVARIVIERACITY 3*   - 135€με πλήρη διατροφή

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:Μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.  Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Πλήρη διατροφή. Περιηγήσεις του προγράμματος. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.