Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 4,5ημ

  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

 

4ημέρες , 25 – 28 / 5 / 18

3ημέρες , 26 – 28 / 5 / 18

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΜΙΑ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (455 χλμ)

Αναχώρηση ώρα 07:00 πμ από το γραφείο μας. Δια μέσου Λάρισας, Λαμίας, φτάνουμε στην πανέμορφη Ιτέα για γεύμα εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την γραφική πόλη της Ναυπάκτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (ΑΝΩ& ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ) (192 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία. Το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φθάνουμε στην Ελατού, χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος, και συνεχίζοντας για την Τερψιθέα, χτισμένη αμφιθεατρικά. Γευμα εξ’ ιδίων . Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον, τα πανύψηλα βουνά ελάτης, μαύρης πεύκης και καστανιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΤΡΙΚΟΡΦΟ – ΘΕΡΜΟ – ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ (200 χλμ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Βαρνάκοβα στην ορεινή Ναυπακτία,  αφιερωμένη στη Κοίμηση της Θεοτόκου που είναι ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια τις Ελλάδος. Αναχώρηση για το Τρίκορφο. Συνεχίζουμε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπάνια, φτάνουμε στο Θέρμο. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά Αιτωλού. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Επιστροφή στην Ναύπακτο για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

 

 4η μέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΓΡΑΒΙΑ – ΛΑΜΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (455 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα πιούμε τον καφέ μας στο ιστορικό Γαλαξίδι με τα πολλά αρχοντικά και μέσω Γραβιάς όπου θα επισκεφτούμε το γνωστό Χάνι της Γραβιάς ,στην συνέχεια γεύμα εξ ιδίων καθ’ οδόν και μέσω Τεμπών θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

4ημέρες  - FLISVOS 3* - 149€με πρωινό

3ημέρες  - FLISVOS 3*- 125€με πρωινό

 

Σημείωση : Στην 3ημερη εκδρομή παραλείπεται η  2η μέρα

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: —Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. —Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.—Πρωινό .— Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.— Αρχηγό ξεναγό του γραφείου μας.— Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδουςμουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων