Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Ναύπλιο - Λεωνίδιο 5, 6 ημ

     

ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ

5,6 ημέρες

 

1η ηµέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΕΠΙ∆ΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (635χλµ)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας και στις 07:00 αναχώρηση. Κάνοντας στάσεις ξεκούρασης ( καφέ – γεύµα ), στην Εθνική οδό και διαβαίνοντας την Αττική οδό φθάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο όπου θα θαυµάσουµε τις αρχαιότητες και το Θέατρο. Άφιξη στο κοσµοπολίτικο Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆είπνο , διανυκτέρευση .

2η ηµέρα: ΤΟΛΟ – Υ∆ΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την περίφηµη Ύδρα και τις Σπέτσες . Πρώτος σταθµός η Ύδρα µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρηµένη, φηµισµένη για της µετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Θα περιηγηθούµε στα γραφικά στενάκια και θα έχουµε χρόνο να επισκεφτούµε το αρχοντικό του Κουντουριώτη και τον ιστορικό ναό Κοίµησης Θεοτόκου, χρόνος για καφέ στο πανέµορφο λιµανάκι. Επόµενος σταθµός οι Σπέτσες όπου θα επισκεφτούµε το αρχοντικό-µουσείο της Μπουµπουλίνας όπως και τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου. Το απόγευµα επιστροφή στο Τολό. Χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Πρωινό και αναχώρηση µε το πούλµαν για τον Πόρο. ∆ιέλευση από την Ερµιόνη, άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καραβάκι (προαιρετικά) για Πόρο. Γνωριµία µε το νησί και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζοντας τη µέρα µας θα απολαύσουµε τον καφέ µας στην παραλία στο γραφικό Πόρτο Χέλι. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο στο Τολό και χρόνος ελεύθερος. ∆ιαν/ση.

4η ηµέρα: ΤΟΛΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ - ΠΑΛΑΜΗ∆Ι (180χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για Μυκήνες, άφιξη και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το µουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα έχουµε την ευκαιρία να επισκεφτούµε το Παλαµήδι µε τη φυλακή του Κολοκοτρώνη, το µουσείο. Στη παλιά πόλη του Ναυπλίου θα δούµε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην γραφική πόλη. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Χρόνος ελεύθερος για µπάνιο και γεύµα εξ’ ιδίων. Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

5η ηµέρα: ΤΟΛΟ - ΛΕΩΝΙ∆ΙΟ - Μ. ΕΛΩΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για ηµερήσια εκδροµή στο Λεωνίδιο. Κάνοντας µια υπέροχη παραθαλάσσια διαδροµή της ανατολικής Αρκαδίας και σε λίγα χιλιόµετρα από το Λεωνίδιο φθάνουµε στα Μετέωρα της Πελοποννήσου τη Μονή του Έλωνα, αφιερωµένη στην Κοίµηση της Θεοτόκου. Είναι κτισµένη στον απόκρηµνο κοκκινωπό βράχο του Πάρνωνα, και αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακά και επιβλητικά µνηµεία της Αρκαδίας. Θα περιηγηθούµε στο Λεωνίδιο µε τα πανέµορφα αρχοντικά του θα γευµατίσουµε εξ’ ιδίων φρεσκότατες ψαρολιχουδιές στην Πλάκα και θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας. ∆ιαν/ση.

6η ηµέρα: ΤΟΛΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (635χλµ)

Πρωινό και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Με ενδιάµεσες στάσεις για καφέ – γεύµα και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : - Τις µεταφορές µε υπερυψωµένο πούλµαν του γραφείου µας µε κλιµατισµό. -Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο. -∆ιατροφή -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τα εισιτήρια των πλοίων για Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο και Μονεµβασιά, εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων . Φόρος διανυκτέρευσης

Σηµείωση: Στην 5ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 3ης ηµέρας.