Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Κέρκυρα

 

                      

ΚΕΡΚΥΡΑ  4 ημέρες

 

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (360 χλμ.)  Μ. Παρασκευή.

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07.00 αναχώρηση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην πόλη της Κέρκυρας. Διαν/ση.

 

2η μέρα:  ΚΕΡΚΥΡΑ -  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ– ΔΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ.  Μ. Σάββατο.

Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σ΄ έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.

 

3η μέρα:  ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ – ΜΟΝ ΡΕΠΟ -  ΑΧΙΛΛΕΙΟ. Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.   Χριστός  Ανέστη.

Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας να περπατήσουμε στα γραφικά καντούνια της και να προσκυνήσετε στον Ιερό Ναό  του Αγίου Σπυρίδωνα.  Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

 4η μέρα: ΜΕΣΟΓΓΗ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ –ΛΕΥΚΙΜΜΗ  –ΓΙΑΝΝΕΝΑ– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (380 χλμ.).

Πρόγευμα και αναχώρηση για την νοτιοανατολική  πλευρά του νησιού όπου θα δούμε τα παραδοσιακά χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή. Φτάνουμε μέχρι την πρωτεύουσα του νότου τη Λευκίμμη. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, και με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. 

 ΚΕΡΚΥΡΑ   

 5 ημέρες

 αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη   &    Μεγάλη  Παρασκευή

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ  (360 χλμ.).Μ.  Πέμπτη.

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 07.00 αναχώρηση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Mετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας όπου θα κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη και θα επισκεφθούμε τον ναό του Άγιου Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Διαν/ση.

 

2ημέρα:ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΝΟΝΙ-ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ-ΜΟΝ ΡΕΠΟ–ΑΧΙΛΛΕΙΟ.

Μ. Παρασκευή.

Πρωινό και περιήγηση της πόλης της Κέρκυρας, το Σινοϊαπωνικό Μουσείο, το επιβλητικό παλιό φρούριο. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με μαγευτική θέα τα δύο γραφικά νησάκια, το γνωστό Ποντικονήσι και τη Μονή των Βλαχερνών που μια στενή λωρίδα γης τη συνδέει με τη στεριά. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Συνεχίζουμε για το Γαστούρι και επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και τους κήπους με την θαυμάσια θέα. Δείπνο στο ξενοδοχείο και μετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας για να παρακολουθήσετε την περιφορά του Επιταφίου. Διαν/ση.

 

3η μέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΔΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ.  Μ.  Σάββατο

Πρωινό και παρακολούθηση της πρώτης Ανάστασης στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σ΄ έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της πιο γνωστής Ανάστασης στην Ελλάδα στην πλατεία Σπιανάδα. Στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.

 

4η μέρα : ΜΩΡΑΙΤΙΚΑ – ΜΕΣΟΓΓΗ.  Κυριακή του ΠΑΣΧΑ. Χριστός  Ανέστη.

Πρωινό και μετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας, ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Ξεκούραση και το απόγευμα αναχώρηση για τη νότια πλευρά του νησιού, στα ψαράδικα χωριά Μωραΐτικα και Μεσογγή.  Το βράδυ προαιρετικό Πασχαλινό γλέντι. Διαν/ση.

 

5η μέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ –ΓΙΑΝΝΕΝΑ– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (360 χλμ.). Δευτέρα.

Πρόγευμα και αναχώρηση, επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη, και με τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.  

Mεγάλη Παρασκευή   (συνοπτικό πρόγραμμα)

 

1η μέρα: Θεσ/νίκη (αναχώρηση 07.00)  – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Επιτάφιος 

 2η μέρα:  Κέρκυρα - Κανόνι – Μονή Βλαχερνών – Ποντικονήσι – Μον Ρεπό – Ανάσταση – Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα

 3η μέρα: Αχίλλειο - Πασχαλινό γλέντι με γεύμα - Μωραϊτικα - Μεσογγή

 4η μέρα: Δασιά – Ύψος  – Παλαιοκαστρίτσα - δείπνο

 5η μέρα: Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα –Γιάννενα– Θεσ/νίκη

 

 

 ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : iΤις μεταφορές με υπερυψωμένο  πούλμαν.iΤα εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα. iΤις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία που αναφέρονται αναλυτικά στον τιμοκατάλογο ανάλογα με την επιλογή σας. iΗμιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα την ημέρα εκ των οποίων το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα). iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. iΦ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

     πατήστε εδω για να δείτε τον τιμοκατάλογο