Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος το νησί της Μεγαλόχαρης

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες εκδρομές Καλοκαίρι 2017

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Καλαμπάκα -Μετέωρα

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Ελάτη  – Περτούλι – Μετέωρα – Λίμνη Πλαστήρα

3 ημέρες

03 – 05 /06 /17

 

1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (250 χλμ)

   Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00. Μέσω Λάρισας, Καλαμπάκας, θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ’ ιδίων. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο εξ’ ιδίων και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ)

 Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο1200 μέτρωνκαι συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στα Τρίκαλα, γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλμ).

 Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται25 χλμ.δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ’ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ’ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

Τιμή συμμετοχής :

 

      EDELWEISS 3* -115€ με πρωινό  

      ORFEAS 3*       -129€ με πρωινό  

      LIKNON 4*        - 135€ με πρωινό  

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας-Τις  2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.iΠρωινά.-Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.-Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. -ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.