Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Καλαμάτα - Νεάπολη 5,6 ημέρες

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -  ΝΕΑΠΟΛΗ

5,6 ημέρες

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ (680 χλµ.)

Αναχώρηση ώρα 06.30πµ από το γραφείο µας. Στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας για Λαµία φτάνουµε µέσω Αττικής οδού στον Ισθµό της Κορίνθου για γεύµα εξ ιδίων. Συνεχίζουµε για να πιούµε τον απογευµατινό µας καφέ στην Τρίπολη και αµέσως µετά φτάνουµε στη χιλιοτραγουδισµένη Καλαµάτα, την πόλη που αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για οδοιπορικό στο χρόνο και στο παρελθόν της Ελλάδος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ .– ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΚΟΡΩΝΗ (150χλµ.) Πρόγευµα και αναχώρηση για Πυλία (Νοτιοδυτικά).Η φύση σ’ αυτό το κοµµάτι της Μεσσηνιακής γης στάθηκε απλόχερη. Η πριγκίπισσα του Νότου η Πύλος µε την ένδοξη ιστορία της, η Καστροπολιτεία της Μεθώνης, η γραφική Κορώνη, και η λιλιπούτεια Φοινικούντα µας περιµένουν. Θα κάνουµε το µπάνιο µας στην πεντακάθαρη παραλία της Φοινικουντας, και θα γευµατίσουµε στην Πύλο .Θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα διασκεδάσουµε ( προαιρετικά). ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ∆ΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ(205χλµ.)

Πρόγευµα και αναχώρηση. Μια ιδιαίτερη διαδροµή µας επιφυλάσσει η σηµερινή µέρα, αφού θα διασχίσουµε τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πέτρινα πυργόσπιτα, άγρια τοπία, ψηλές και απότοµες βουνοκορφές, αλλά και εκπληκτικές παραλίες. Τοπίο ανεπανάληπτο. Σταθµός µας το σπουδαιότερο σπήλαιο της χώρας µας το σπήλαιο του ∆υρού. Στιγµές θαυµασµού και δέους µας επιφυλάσσει η επίσκεψη µας σε αυτό το σπήλαιο. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Γύθειο, φθάνουµε στην Μονεµβάσια. Μια βόλτα, µια περιήγηση είναι ικανή να µας ταξιδέψει στο χρόνο, να εξάψει τη φαντασία και να µας γεµίσει απορία και ερωτήµατα για το τι συνέβαινε σ’ αυτή τη µεριά του βράχου, απ’ όπου µπορεί κανείς ν’ απολαύσει µια από τις πιο µαγευτικές εικόνες του Μυρτώου πελάγους. Τελειώνουµε το οδοιπορικό της µέρας µας φθάνοντας στη Νεάπολη Λακωνίας, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια. Χρόνος ελεύθερος. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ

Πρόγευµα. Τα Κύθηρα γνωστά και µε την παλαιότερη ενετική ονοµασία Τσιρίγο. Η φύση τα προίκισε µε µοναδικές οµορφιές, µε τοπία που εναλλάσσονται. Παίρνοντας το πούλµαν µας στα Κύθηρα θα έχουµε την ευκαιρία να κάνουµε το βασικό γύρο του νησιού, γνωρίζοντας την καταπληκτική χώρα, µε το επίνειο της το Καψάλι, την όµορφη παραλία της Αγίας Πελαγίας, να γευµατίσουµε εξ’ ιδίων και να επιστρέψουµε πίσω στο ξενοδοχείο µας στη Νεάπολη. ∆ιανυκτερευση.

5η ηµέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ –ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.

Πρόγευµα. Σήµερα η µέρα µας θα είναι σκέτη απόλαυση στην Ελαφόνησο το γοητευτικό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη. Υπέροχες εξωτικές παραλίες, που ανάµεσα τους ξεχωρίζει η παραλία του Σαρακίνο. που αναµφίβολα κλέβει την παράσταση – µια χερσόνησο αγκαλιασµένη από αµµολόφους, µε κρυστάλλινα νερά. Χρόνος για να απολαύσουµε το µπάνιο µας και να γευµατίσουµε εξ’ ιδίων. Επιστρέφουµε στο ξενοδοχείο µας. Προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση.

6η ηµέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)

Πρόγευµα. Ηµέρα επιστροφής. Με διάφορες στάσεις για καφέ – γεύµα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουµε στην πόλη µας. Η εκδροµή µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τις εικόνες που µας άφησε η υπέροχη εκδροµή µας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : -Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένα ξενοδοχεία . -Τις περιηγήσεις και εκδροµές που αναφέρονται στο πρόγραµµα. -Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη - Κύθηρα - Νεάπολη/ Νεάπολη - Ελαφόνησος - Νεάπολη -Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης και ΦΠΑ.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.Φόρος διανυκτέρευσης

Σηµείωση: Στην 5ηµερη εκδροµή δεν πραγµατοποιείται το πρόγραµµα της 5ης ηµέρας.