Τελευταίες προσφορές

  • ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

    πατήστε more

    more
  • Μπάνσκο έντυπο & τιμές

    Δείτε το έντυπο

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Καλαμπάκα

 

Καλαμπάκα - Ελάτη – Περτούλι –

Λίμνη Πλαστήρα – Μετέωρα

 

4 ΗΜΕΡΕΣ  &  3 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ(335 χλμ.) Μ. Παρασκευή

 

 

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08.00 αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της Ανατολικής Πίνδου, χτισμένη σε υψόμετρο1200 μέτρωνκαι συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας χτισμένη στις ρίζες του βράχου των Μετεώρων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διαν/ση. 

 

2η ημέρα:  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -  ΜΕΤΣΟΒΟ  (120 χλμ.)  Μ. Σάββατο

 

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Μέτσοβο, ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης του Κυρίου στα Μετέωρα .Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα. Διαν/ση.

 

3η ημέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ  (35 χλμ.)  Κυριακή του ΠΑΣΧΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα. Το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο όπου υψώνονται βράχοι, σχεδόν κάθετοι στη γη και το οποίο αποτελεί  καταφύγιο ερημιτών από το 12ο μ.Χ. αιώνα. Επίσκεψη στα μοναστήρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .Πασχαλινό γεύμα . Το απόγευμα αναχώρηση για τα Τρίκαλα ,γνωριμία με την πόλη και ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Διαν/ση.

 

4η ημέρα:  ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (315 χλμ.) .

Πρωινό και αναχώρηση για την Λίμνη του Πλαστήρα (Ταυρωπού), όπου το τοπίο είναι σαγηνευτικό, με έλατα, βελανιδιές και πλατάνια. Διέλευση από τα γραφικά χωριά, άφιξη στο φράγμα του Πλαστήρα και συνεχίζουμε για Λαμπερό -  στάση για καφέ και περίπατο στις όχθες τις λίμνης. Στη συνέχεια στάση στην όμορφη Καρδίτσα. Προαιρετικό γεύμα και βόλτα στους πεζόδρομους. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας . iΤις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.iΔιατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο. iΤις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. iΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η 3ήμερη  εκδρομή δεν πραγματοποιείται η επίσκεψη στο Μέτσοβο .