Τελευταίες προσφορές

  • Bansko

    πατήστε more

    more
  • Πασχαλινές αποδράσεις 2018

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ 3 ημ

ΕΥΒΟΙΑΑΙΔΗΨΟΣ

3 ημέρες

          26  – 28 / 5 / 18

 

1η μέρα  : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ) Λαμίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Thermae Sylla για καφέ. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία της Αιδηψού. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΙΣΤΙΑΙΑ (40χλμ.)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3ημέρα : ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλμ.)

 Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ. Αναχώρηση για τα Αμπελάκια όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη , άφιξη στη το βράδυ στην πόλη μας.

 

Τιμή συμμετοχής :

 

GALINI 2*, Αιδηψός - 119€ με ημιδιατροφή

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας  - Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο – Διατροφή. - Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας - Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο – Γλύφα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.