Τελευταίες προσφορές

  • Τήνος Καλοκαίρι 2018

    πατήστε more

    more
  • Οργανωμένες οδικές & αεροπορικές εκδρομές

    πατήστε more

    more

Newsletter

Για να λαμβάνεται το newsletter μας παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Εύβοια

 

ΕΥΒΟΙΑ

4,5 ημέρες

 

1η ηµέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙ∆Α - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ - ΑΙ∆ΗΨΟΣ (650χλµ.)

Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 07.00 για Εύβοια δια µέσου Λαµίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για προσκύνηµα και γεύµα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

2η ηµέρα: ΟΣΙΟΣ ∆ΑΥΙ∆

Πρόγευµα και αναχώρηση για το µοναστήρι του Οσίου ∆αυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα µεταβυζαντινό µοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο ∆αυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το µοναστήρι έχει µέσα κι έξω βρύσες µε κρυστάλλινο νερό αφού προσκυνήσουµε χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς και στην συνέχεια επίσκεψη στην Λίµνη για καφέ και µπάνιο. Το µεσηµέρι γεύµα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευµα επίσκεψη στην σπηλιά του Σίλα και στα λουτρά. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. ∆ιανυκτέρευση.

3η ηµέρα: ΙΣΤΙΑΙΑ – ΠΕΥΚΙ - ΩΡΕΟΙ

Πρόγευµα και αναχώρηση για την Ιστιαία εµπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας µε ευρύχωρη πλατεία και µερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών µαστόρων από τα Αµπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για περιήγηση στην πόλη και καφέ . Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου µε σηµαντικές τοιχογραφίες. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για µπάνιο στο Πευκί. Στην επιστροφή στάση για γεύµα στους Ωρεούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευµα χρόνος ελεύθερος στην Αιδηψό. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑ∆ΟΝΗΣΙΑ

Πρόγευµα και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για καφέ στην συνέχεια προαιρετικά µε βάρκες θα επισκεφτούµε τα Λιχαδονήσια όπου θα έχουµε χρόνο ελεύθερο για µπάνιο. Γεύµα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στην Αιδηψό. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλµ.)

 Πρόγευµα και αναχώρηση µέσω Αγιόκαµπου – Γλύφας για τα Καλά Νερά Βόλου, όπου θα έχουµε χρόνο για µπάνιο και γεύµα Στην συνέχεια αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη µε ενδιάµεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : - Μεταφορά µε πούλµαν του γραφείου µας. - Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο - Πρωινό - Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. - Αρχηγό – συνοδό του γραφείου µας. - Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαµπο – Γλύφα - Φ.Π.Α.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης

Σηµείωση: Στην 4ηµερη εκδροµή την τελευταία ηµέρα θα επισκεφτούµε τον Αγ. Γεώργιο και τα Λιχαδονήσια. Παραλείπονται τα Καλά Νερά